Verzending en levering

Wat is de levertermijn en hoeveel kost het transport?
Handelaars: in 99% van de gevallen wordt uw order de dag zelf verzonden als je bestelt voor 13u.00
Eindgebruikers: na ontvangst van de betaling wordt uw order verzonden. Indien voor 13u.00, wordt uw order de dag zelf verzonden.

Bestemming Order Totaal (btw incl.) Transport kost Levertijd
België < € 75 € 3,95

1 - 2 dagen
Prior

België >= € 75 € 0,00

1 - 2 dagen
Prior

Europa   € 6,50 2 - 3 dagen
Rest van de wereld   € 10,80 5 - 14 dagen

Privacy en beveiliging

Veiligheid van uw gegevens
Bij aankoop en betaling op bicycledropouts.com koopt u in een beveiligde omgeving. De site is beveiligd via het HTTPS protocol en al uw persoonlijke en financiële gegevens worden gecodeerd. Voor online betalingen werken we met een gecertifieerde betaalprovider.

Privacy
De persoonsgegevens verkregen via deze website worden opgenomen in de bestanden van Bicycledropouts. Bicycledropouts of de aan haar verbonden vennootschap, zullen de gegevens behandelen conform de Wet van 08/12/92 tot Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer. De Onderneming mag deze gegevens gebruiken voor de promotie van haar producten en diensten.
Wij verbinden ons ertoe deze gegevens uitsluitend te gebruiken voor het beheer van de dienst na verkoop en om u informatie op te sturen. U kunt uw gegevens on-line opvragen en verbeteren in uw persoonlijke account (via my account, na aanmelding) en u kunt weigeren dat wij uw gegevens gebruiken om u informatie te sturen. Het volstaat dit aan te vragen via het contactformulier op de site.

Uw order opvolgen

Door in te loggen in uw account, kan u de status van uw order opvolgen. Bij elke wijziging ontvangt u een e-mail met de nieuwe status. Uw orders kan je enkel bekijken als je een account hebt aangemaakt. 

Alle verzending gebeuren zonder traceer nummer. Uw order wordt verzonden in een versterkte enveloppe en mag je in uw brievenbus verwachten.

Prijzen en promoties

De aanbiedingen en prijzen zijn geldig op de dag wanneer ze op onze website aangeboden worden. Alle prijzen worden getoond exclusief verzendkosten, maar inclusief BTW.

De informatie omtrent de producten en de prijszetting, alsook de gedetailleerde orderinformatie, zijn opgesteld en meegedeeld onder voorbehoud van wijziging en correctie.

Hoe betalen?

Betalen kan via:
iDeal, Paypal, ING, KBC, Belfius, Sofort, Bancontact, Kredietkaart (Visa, mastercard)

Om te betalen via bankoverschrijving kiest u in de checkout procedure voor "betalen met overschrijving". Nadat het order is geplaatst kan u dan de betaling in orde maken. Slechts nadat wij de overschrijving ontvangen hebben zullen wij de goederen naar u versturen. Let op! Het kan enkele werkdagen duren vooralleer de transfer tussen de banken gebeurd is.
Stuur uw betaling naar het nummer: IBAN= BE23 3630 8913 8491 (Bic-code: BBRUBEBB), op naam van Nv Flanders bicycledropouts

Retouren en omruilen

Gebruikte of beschadigde goederen worden niet teruggenomen.

Wat als er een probleem is met mijn bestelling?
Gelieve contact op te nemen met de klantenservice via het contactformulier als er een probleem is met je bestelling. Hou je bestelnummer bij de hand.

Hoe stuur ik een artikel terug?
Neem contact op met de klantenservice via het contactformulier. Vermeld in het formulier je bestelnummer samen met de nodige informatie. Wij bezorgen je verdere instructies voor het terugsturen van het artikel. Stuur de artikelen terug in de originele verpakking en in de staat waarin je ze hebt ontvangen. Stop er alle accessoires bij. Pak alles veilig in, indien mogelijk in de originele leveringsdoos/verpakking. Vraag een afgiftebewijs aan de koerier - en bewaar dit goed tot je je vervangingsproduct of terugbetaling ontvangen hebt. Zodra wij de producten ontvangen hebben, zullen wij dit per e-mail bevestigen, waarna de producten zullen worden gecontroleerd in ons magazijn. Na die controle sturen wij opnieuw een e-mail en ontvang je automatisch de terugbetaling of het vervangingsproduct. Draag goed zorg voor de producten in je bezit. Voor producten die bij retour onvolledig of in nalatige toestand zijn, kan de terugbetaling of vervanging door ons geweigerd worden. Transportkosten worden niet terugbetaald.

Handelaars

Wij bieden speciale prijzen voor fietshandelaars.
Volg volgende stappen om van de korting te genieten:
1) Maak een account aan.
2) Stuur ons een e-mail (aanvraag handelaarsaccount).
3) Na goedkeuring, ontvangt u een e-mail ter bevestiging.
4) bij uw volgende bezoeken aan onze shop, logt u eerst in alvorens uw producten te kiezen.

 

Wie zijn wij

Flanders nv - Wijteveldstraat 60 - 9552 Borsbeke - België - BTW BE0433.185.073

 

Wat kunnen we voor u doen?

Support 24/7 

Via e-mail zijn wij meestal 24/7 bereikbaar. Tijdens de kantooruren zijn wij steeds telefonisch bereikbaar.

Beste kwaliteit?

Kies CNC-derailleurpatten of keramische lagers voor de beste kwaliteit.

Snelle levering

Gebruik één van de betaalmogelijkheden voor de snelste levering. Dan kunnen wij direct met uw order aan het werk. 

Klantenservice

Wij staan steeds klaar voor al uw vragen.

Tevreden klanten

Wij doen ons uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te helpen.

Best service

Wat doen we eigenlijk?

Wij proberen u de beste producten te leveren met de beste service!

Onze passie

Onze passie

Passie voor onze producten. Daarom werken wij met de grootste zorg aan uw bestellingen!.

Hoe het begon?

Het begin

Gestart met enkele patten, nu bijna1.000 soorten en meer dan 130 soorten kogellagers. Er komen nog maandelijks nieuwe patten en lagers bij.

  • Best Seller